Sverige & England Import i Stenungsund

Handla/Köpevillkor:  
            
Sänd oss ett E-mail, peter@rbb-parts.se med vad du söker. Du kan också kontakta oss på telefon. Vi behandlar din förfrågan så snart vi kan och vi vill leverera ditt svar så omgående som möjligt.
 
Vi skickar inom Sverige samt Norge och Danmark. Andra länder i vissa fall. Självfallet kan du hämta hos oss efter överenskommelse.
 
Leveranstid: Leveranstiden varierar beroende på produkt, men inom några dagar för en normal försändelse, om det inte finns i lager så kan det ta upp till några veckor.
RBB ansvarar inte för pris ändringar av statliga skatter eller valutaändringar.
 
Betalning: När dina varor är paketerade och leveransfärdiga så få du ett E-mail med betalningsanvisning. Vänligen notera vi tillämpar förskottsbetalning. Tullhandlingar, export och klareringsavgift kan tillkomma vid handel utanför EU
 
Skadat gods/reklammation Kontrollera din försändelse direkt vid leverans. Om något är fel kontakta oss omgående. VIKTIGT: Skicka inget i retur utan att först kontakta oss. Reklamationer 14 dagar efter mottagande datum av gods medges inte.
 
Vi lämnar inte ut några kunduppgifter/persondata till någon annan och vi följer de av allmänna reklamationsnämndens fastställda beslut vid eventuell tvist  

                                           
RBB
Reservdelar Britiska Bilar